2021-11-30

Amphi växer igen!

En ny medarbetare har börjat på Amphi! Denna gång utökar vi utbildningsenheten för likabehandlingsfrågor, och välkomnar Johanna Valentinsom del i teamet.

F: Vad är din yrkesbakgrund?
Jag är utbildare och utbildad inom projekt-, process- och förändringsledning, och har arbetat med det de senaste 10-15 åren. I mitt arbete har jag framförallt projektlett utbildningskoncept, både fysiska och digitala, med fokus på inkludering, normkritik och ledarskap.

F: Vilken eller vilka huvudfrågor kommer du arbeta med på Amphi?
Jag kommer framförallt leda större projekt exempelvis utbildningsprojekt, strategi och implementeringsarbete och andra förändringsprocesser. Jag kommer också utbilda inom frågor som rör likabehandlingsarbete och normkritik.

F: Är det något särskilt du ser fram emot att göra på din nya arbetsplats?
Jag ser fram emot att få följa många olika verksamheters förändringsresor, som det i grund och botten handlar om, när det kommer till likabehandlingsarbete. Det ska också bli fantastiskt att få arbeta med så otroligt kompetenta kollegor när det kommer till dessa frågor!

Vill du välkomna Johanna till Amphi? Skicka en hälsning till johanna.valentin@amphi.se eller ring henne på 079 06 770 72.

Foto: Per Ringqvist