<

När det inte räcker, ny utgåva 2021 – nu även för utbildning på distans

När det inte räcker, ny utgåva 2021 – nu även för utbildning på distans

1 395 kr exkl. moms

Mängdrabatt vid köp av 3 eller fler, 995 kr / st

Artikelnr: 48 Kategorier: ,

Beskrivning

Utbildningsmaterialet När det inte räcker syftar till att genom film och öv­ning­ar öka kun­ska­pen om våld i nära relation mot personer med beroendeproblematik.

När det inte räcker består av fem filmer, tryckt ledarhandledning och webbutbildning. Teman som lyfts är:

– Att upptäcka våld
– Normalisering och uppbrott
– PTSD och våldets konsekvenser på hälsan
– Att fråga om våld och beroendeproblematik
– Att agera vid våld och beroendeproblematik

27 april 2021 lanserades materialet i ny utgåva med en ytterligare ledarhandledning som instruerar gruppledare att leda grupper över videolänk. Varje tema har fått en egen webbutbildning som deltagare gör enskilt för att fokusera de gemensamma samtalen till samtal och reflektioner. 

Fyra av filmerna är fiktiva med syfte att ge gruppen ge­men­sam­ma be­rät­tel­ser att re­flek­te­ra kring. Den femte filmen är en skildring av Linköpings Stadsmissions verksamhet Oasen, ett HVB-hem som arbetar med beroendeproblematik och våld i nära relationer samtidigt.

Ma­te­ri­a­let kan användas under en utbildning eller ett möte på som en del av en arbetsplatsens kontinuerliga fortbildning.

Leverans: Utbildningsmaterialet levereras via post tillsammans med en engångskod för nedladdning av filmerna och länkar till webbutbildningen
Licens: Det medföljer en institutionell licens per material som ger användaren rätt att använda materialet inom ramen för en verksamhet i obegränsad tid och tillgång till webbutbildning i ett (1) år från inköp. För fortsatt tillgång till webbutbildningen efter första året kan licensen för den förlängas till en kostnad av 850 kr per år och verksamhet. Läs detaljerade användarvillkor här.
Ledarhandledning: 40 + 37 sidor
Undertexter: Svenska
Uppdragsgivare: Linköpings Stadsmission
Regi: Ylva Gustafsson och Johanna Paulsdotter Löfstedt
Finansiering: Arvsfonden

Har du köpt När det inte räcker tidigare och är intresserad av den nya utgåvan? Maila butik@amphi.se, en licens kostar då 850 kr per verksamhet. Du får den nya ledarhandledningen med fokus att leda utbildning på distans och licens för webbutbildningen i ett år framåt.