januari 21, 2019

Inbjudan till antirasistiskt event – välkomna!

Möter du barn och unga i ditt arbete? Upplever du att det kan vara utmanande att jobba antirasistiskt? Söker du mer kunskap och inspiration till ditt förändringsarbete? Amphi välkomnar dig till ett event med fokus på antirasistisk praktik!

FÖR VEM:
Eventet vänder sig främst till personer som arbetar inom pedagogiska verksamheter. Om du arbetar inom ett annat fält, men är nyfiken på frågorna, är du självklart också välkommen! Eventet är gratis!

NÄR:
Onsdagen den 30 januari
Dörrarna öppnas kl. 17:00, med programstart kl. 17:30

PLATS:
Restaurang LAIKA, på våning två i Hornhuset.
Servering av veganska och glutenfria matiga snacks.

TILLGÄNGLIGHET:
Ta röd tunnelbanelinje till T-bana Hornstull och ta dig upp mot ”Bussar Hornstull”. Ta höger vid Pressbyrån. Ta sedan hiss eller trappa upp till gallerian på markplan, gå ut på torget. Ta höger, fortsätt förbi busskuren och fram till en uteservering med färgglad belysning. Då är du vid Hornhuset. Fortsätt in i lokalen och ta hiss eller trappa till våning två och du är framme på LAIKA Hornhuset. Är det svårt att hitta, eller om du har frågor, ring 070 990 36 92. Lokalen har ljudanläggning för mikrofon. Det finns WC på bottenplan i lokalen med utrymme för rullstol.

ÖVRIGT:
Eventet leds av utbildarna Wendy Francis och Denise Beniwa Johnson. Wendy och Denise utbildar och projektleder på Amphi inom normkritik, vithetsnorm och antirasism.

Ingen föranmälan krävs, men om du använder Facebook får du gärna meddela att du kommer där. För länk till eventet, tryck här!

Banner: Brita Lindvall Leitmann