2021-05-28

Jobba på Amphi – Sök tjänsten!

Om tjänsten
Nu söker vi en till projektledare och utbildare inom normkritik och likabehandling! Som projektledare och utbildare kommer du att ansvara för utveckling, genomförande och uppföljning av olika typer av projekt och utbildningsprocesser inom områden.

Arbetet som utbildare och projektledare är varierande. Du och dina kollegor undersöker uppdragsgivarens behov, kunskapsläge och utmaningar, samt utvecklar företag på insatser. Du har ansvar för budget, tidsplan, kontakt med uppdragsgivare och underleverantörer. I rollen ingår textproduktion. Du kommer även delta i arbetet med att skapa och underhålla kontakter med nya potentiella uppdragsgivare och samarbetsparter.

Vi ser att du som söker:
–> Har kunskap om normkritik och intersektionalitet med fördjupning inom en eller flera maktstrukturer
–> Kan producera och målgruppsanpassa pedagogisk text
–> Kan utveckla och genomföra utbildningar
–> Kan utforma och leda projekt på ett strukturerat sätt
–> Kan tillämpa normkritiska och intersektionella perspektiv i förändringsarbete/organisationsutveckling

  • Det är meriterande om du: 

Kan genomföra organisationsanalyser och kartlägga behov
Kan skriva upphandlingar eller ansökningar
Kan använda kreativa och interaktiva metoder i utbildning
Har fördjupad kunskap om jämlikhetsarbete inom en sektor

Detta erbjuder vi dig:
Möjlighet att utveckla och påverka vilka områden vi jobbar med och hur, utifrån egna intresse- och kompetensområden. Ett kollektivt baserat arbetssätt där vi tar stöd i varandras expertkompetenser samt har en personalgrupp med många olika kompetenser, erfarenheter och perspektiv.Kompetensutveckling i utbildningsmetodik, processledning och liknande då  våra utbildare också får handledning.

Utgångspunkter:
Tillsvidaretjänst, heltid
Vi tillämpar sex månaders provanställning
Placeringsort Stockholm
Tillträde snarast
Amphi har kollektivavtal och avtalsenliga löner och villkor

Så ansöker du:
Klicka på länken för att ansöka: https://amphi.weselect.com/p/20575-projektledare

Vi poängsätter svaren utifrån kriterierna och de som får högst poäng kallar vi till en intervju. Därefter poängsätts intervjusvaren. Den som går vidare till en andra intervju kommer att få göra ett arbetsprov som förväntas ta tre timmar.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och avidentifiering i första steget av processen. Det vill säga de av oss som bedömer ansökningarna får inte tillgång till kontaktuppgifter, namn eller annan demografisk information förrän första poängsättningen är gjord.  

Processen:
Sista datum för att ansökan 13/6. Processen är fortlöpande vilket innebär att du kan bli kallad på intervju innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt: Alve Lindenbaum, alve.lindenbaum@amphi.se