Besöksadress
Långholmsgatan 21
117 33 Stockholm

Postadress
Amphi Produktion AB
Borgargatan 16 A
117 34 Stockholm

E-post info@amphi.se
Telefon 08-400 504 42

Vårt kontor ligger vid torget i Hornstull, på Södermalm i Stockholm.

Ta dig med buss eller röd tunnelbanelinje till station Hornstull. Fortsätt genom gallerian och upp, med trappa eller hiss, till våning 1 där vårt kontor är. Det står ”Amphi” i neon i fönstret.

Välkommen!

Angela är Amphis verksamhetschef och ansvarar för att leda vår verksamhet med kompassen inställd på omsorg och inkludering.
Arbetsmiljörelaterade frågor hon prioriterar är tillgången på magsäcksfrätande koffein och allas lika rätt att vråla högt över strulande teknik.

Angela Alvarez

Verksamhetschef

+ 46 (0)70 817 43 40

angela.alvarez@amphi.se

Emmanuelle är utbildad inom internationella relationer och fredsforskning och har lång erfarenhet av antirasistiskt arbete, maktkritiska processer med postkoloniala perspektiv och hbtq-frågor. Hon dansar Flamenco och övar på krångliga danssteg i smyg när hon väntar på bussen.

Emmanuelle Sylvain

Utbildare & projektledare

+ 46 (0)70 8602771

emmanuelle.sylvain@amphi.se

Narges är utbildad jurist och specialiserad på intersektionella perspektiv på våld i nära relationer, rutinutveckling och uppföljande arbete. Hon älskar att titta på matlagningsprogram på Youtube och program där folk städar. 

Narges Ravanbakhsh

Utbildare & Projektledare

+46 (0)70 956 75 06

narges.ravanbakhsh@amphi.se

Ida är utbildad statsvetare och fördjupar sig inom organisations- och ledarskapsfrågor. Hen har lång erfarenhet av anti-diskrimineringsarbete, normkritiska processer, HBTQ-frågor och jämställdhet. Ida har en gång dansat tillsammans med artisten Grace Jones. 

Ida Gulbrandsen

Utbildare & Projektledare

+ 46 (0)79 061 08 96

ida.gulbrandsen@amphi.se

Johanna arbetar strategiskt med inkluderande förändringsarbete. Hon har särskild kompetens inom normkritik, inkluderande ledarskap och grupprocesser. Johanna kan både boxas och snickra — men kanske inte samtidigt. 

Johanna Valentin

Utbildare & Projektledare

+46 (0)790 67 70 72

johanna.valentin@amphi.se

Denise är specialiserad på frågor om antirasism och har kunskap och erfarenhet om hur inkluderingsarbete kan genomföras. Just nu försöker hon sig på att baka alla recept ur den väldigt tjocka boken ”Vegansk bakning”.

Denise Beniwa Johnson

Utbildare & Projektledare

+46 (0)70 954 89 07

denise.johnson@amphi.se

Debhora jobbar med filmteknik och ansvarar för allt som händer bakom kameran i våra filmproduktioner. Hon fungerar bäst när hon får redigera film i ett mörkt rum med en kopp kaffe i handen.

Debhora Vega

Redigerare & Produktionskoordinator (Föräldraledig)

+46 (0)73 951 18 92‬

debhora.vega@amphi.se

Lisa arbetar som grupphandledare med syfte att stödja utbildare och samordnare i frågor kring exempelvis utbildningsmetodik, att leda grupper och våld i nära relationer. Hennes skratt hörs oftast högst i rummet — både på morgonmöten och på afterworken

Lisa Malmberg

Grupphandledare & Utbildare

+46 (0)73 648 31 08

lisa.malmberg@amphi.se

Alve arbetar med konceptutveckling och att leda kreativa skrivprocesser. Den har kompetens inom storytelling, representation och HBTQ-frågor. Alve gillar att lösa teknikproblem på kontoret, ofta genom den beprövade metoden att trycka on/off.

Alve Lindenbaum

Dramaturg & Manusutvecklare

+ 46 (0)70 433 01 06

alve.lindenbaum@amphi.se

Ida utbildar och skapar förändringsprocesser kopplat till frågor om våld i nära relationer, beroendeproblematik, trauma och HBTQ. Hon drömmer i hemlighet om att leda SVT-programmet ”Min sanning”.

Ida Ali-Lindqvist

Utbildare & Projektledare

+46 (0)76 495 50 84

ida.ali-lindqvist@amphi.se

Per är VD på Amphi och har även rollen som exekutiv producent i våra filmproduktioner. Han gillar stillbildsfotografering, att gosa med katter och att samla data i excelark. 

Per Ringqvist

VD & Producent / Studioutvecklare

+46 (0)70 877 86 53

per.ringqvist@amphi.se

Wendy processleder grupper och utvecklar uppdrag med fokus på antirasistisk organisationsutveckling och maktmedveten kommunikation. Hon jobbar även strategiskt, kreativt och operativt med Amphis externa kommunikation. Bjud henne på brunch så är hon din vän för livet. 

Wendy Francis

Utbildare & Projektledare

‭+46 (0)76 626 66 25

wendy.francis@amphi.se

Benedetta ansvarar för design på Amphi och leder vårt arbete med visuell och maktkritisk kommunikation.

Benedetta Crippa

Design Director

+46 (0)72 023 67 39

info@studiobenedettacrippa.com

Najla är specialiserad inom frågor om våld i nära relationer, hedersrelaterat våld, antirasism och migrationsfrågor. Hon är riktigt bra på att spela basket och kan lätt dribbla cirklar runt kollegorna om det skulle behövas.

Najla Ahmed

Utbildare & Projektledare

+46 (0)73 234 99 09

najla.ahmed@amphi.se

Emma jobbar med den strategiska ledningen på Amphi med fokus på forskning och kommunikation. Med genusvetenskap som kunskapsbas har hon arbetat inom Amphis samtliga verksamhetsgrenar som utbildare, projektledare och producent.

Emma Lundqvist

Senior partner

+46 (0)70 990 36 92

emma.lundqvist@amphi.se