Lär dig med oss

Vi erbjuder ett upplevelsebaserat lärande med interaktiva kursupplägg där du som deltagare får en central roll. I våra kurser ingår bland annat kreativa övningar, föreläsningar, praktiska case, grupp- och eget arbete, reflektion utifrån film och annan media.

Tidigare Kurser

Strategiskt arbete mot våld i nära relationer 2024

Mars—April 2024

Samordnar och leder du utvecklingsarbete kring våld i nära relation eller hedersrelaterat våld och förtryck i kommun? Vill du känna dig tryggare och få större tydlighet i din roll? Den här kursen ger dig fördjupad kunskap, praktiska verktyg och erfarenhetsutbyte. I kursen hjälps vi åt att definiera vad som ingår i uppdraget som samordnare för en kommuns arbete med våld i nära relationer och hur detta arbete kan göras hållbart, långsiktigt och verkningsfullt.

Läs mer och boka

Datum tre kursdagar

6, mars, 10 april, 15 maj

Plats

På distans, via Teams

Pris

14 950 kr

Riktar sig till

Yrkesverksamma som arbetar med strategiskt arbete mot våld

Kontakt

lisa.malmberg@amphi.se

Strategiskt arbete mot våld i nära relationer

Mars—April 2023

Inkluderande ledarskap

Mars 2023

Inkluderande ledarskap riktar sig till dig som vill att alla i ditt team kan bidra och utvecklas på likvärdiga villkor. Vill du bli bättre på att skapa en trygg arbetsmiljö för alla? Skapa förutsättningar för innovativa team? Kursen passar alla chefer och arbetsledare oavsett chefsnivå eller bransch.

Läs mer och boka

Datum och plats

Våren 2022, Stockholm

Pris

12.500 ex moms

Riktar sig till

Chefer, verksamhets- och teamledare.

Ett sätt att utvecklas tillsammans

”Det är så värdefullt att mötas och känna att det är många som arbetar på allvar med de frågor som annars ofta ses som möjligt att prioritera bort, trots att de egentligen är helt livsviktiga.”

Deltagare kursen Inkluderande ledarskap, januari 2023

Amphi Live

Amphi live är ett format för kunskapsspridning och nätverkande inom frågor som rör likabehandling, maktmedveten förändring och arbete mot våld. Vi bjuder med oregelbundna mellanrum in gäster och experter för att diskutera och dela kunskap om ämnen som vi brinner för. Här kan du a del av inspelningar av tidigare Amphi live och andra informationsfilmer som kommit till i olika sammanhang. Håll utkik för nya Amphi live i våra sociala kanaler!

Är du nyfiken på våra kurser eller event?
Här gärna av dig!

Är du nyfiken på våra kurser eller event?
Här gärna av dig!

Angela Alvarez

+ 46 (0)70 817 43 40

angela.alvarez@amphi.se