september 30, 2020

Missade du Amphi Live

Förra veckan arrangerade vi vårt första Amphi Live med fokus på rasism och antirasism i myndighetsvärlden. Riktigt många av er följde vår livesändning och engagerade er i kommentarsfältet. Det stora intresset tyder samtidigt på att det finns ett stort behov av kunskap om rasism och antirasism kopplat till myndighetsvärlden!

– Jag jobbar som handläggare och kände direkt att det här var något jag inte ville missa! Äntligen får dessa livsviktiga frågor utrymme. Jag hoppas att ni arrangerar Amphi Live igen för det tål att upprepas, säger Eija Clark, en av många som tittade online.

Under webbinariet bjöd paneldeltagarna på insikter kring praktiska verktyg för förändring, att använda ljuddrama som underlag för upplevelsebaserat lärande och lyfte hur viktigt det är att följa upp arbete med bemötande som en del i att kvalitetssäkra myndighetsutövandet.

Du som missade livesändningen har möjlighet att titta i efterhand, klicka här! Tack igen för att ni tittade, vi ses på nästa #AmphiLive efter sommaren! Och följ oss gärna i våra sociala kanaler så du inte missar nåt som vi har på gång!

Arbetar du inom statlig verksamt eller kommun? Söker du fördjupad kunskap om rasism och antirasism för att kvalitetssäkra ditt arbete? Kontakta Wendy på 076 626 66 25 eller på mejl wendy.francis@amphi.se.