september 30, 2020

Prisbelönt webbstöd

Det var en stor dag för Amphi när filmen ”Vera” vann Stora Publishingpriset och pris för bästa inspirationsfilm år 2015. Sen dess har filmen med tillhörande utbildningsmaterial varit ett stående inslag i flera regioners grundutbildningar, kring vårdpersonalens anmälningsplikt gällande misstanke om barns våldsutsatthet. I år släpper Amphi en helt ny version av utbildningsmaterialet, anpassad för dagens tekniska behov och med uppdaterat innehåll som inkluderar barnkonventionen som nu blivit lag.

Förutom att ”Vera” nu kommer spridas till fler regioner, pågår också arbetet med att anpassa webbutbildningen till medicinska utbildningar och vårdutbildningar. I dessa tider är det särskilt viktigt att få till bra webbstöd som studenter kan ta del av på distans!

Jobbar du som pedagog och behandlar frågor kring anmälningsplikt för vårdpersonal? Under våren kan din utbildningsinstitution ta del av webbutbildningen ”Vera” helt kostnadsfritt! Tidsåtgången motsvarar 2-3 lektioner, beroende på hur du väljer att göra upplägget.

Hör av dig till Narges Ravanbakhsh på 070 956 75 06 eller mejla till narges.ravanbakhsh@amphi.se om du är intresserad och vill veta mer!

Illustratör: Lina Forsgren