2021-12-20

Säg hej till Ida!

Ni måste nästan tro att vi skämtar med er. Men det är faktiskt sant – Amphi växer igen! Den här gången välkomnar vi Ida Gulbrandsen till utbildningsenheten för likabehandlingsfrågor.

F: Berätta lite om din yrkesbakgrund?
– Jag har arbetat med förändringsprocesser kopplade till ojämlikhet, normer och makt i cirka 15 år, inom flera olika organisationer. I grunden har jag en masterexamen i statsvetenskap. Under de senaste åren har jag även vidareutbildat mig inom områden som organisation, ledarskap och konflikthantering.

F: Vad ser du särskilt fram emot att göra på Amphi?
– Jag tycker om att undersöka hur teoretisk förståelse kan bidra till och stärka praktiskt arbete. Vad som känns extra roligt på Amphi är att kunna göra det i kombination med upplevelsebaserat lärande, kreativa processer och uttryck.

Vill du välkomna Ida till Amphi? Skicka en hälsning till ida.gulbrandsen@amphi.se eller slå en pling på 079 061 08 96.

Foto: Per Ringqvist