Behöver ni förändring?

Amphi rustar er med verktyg för att skapa inkluderande och hållbara arbetsplatser. Med kreativa metoder, forskning, fakta och inspiration, strävar vi efter att göra verksamheter inkluderande och icke-diskriminerande.

Vi ser till att kunskap etableras och lever kvar i er organisation. Vi stöttar er alltid utifrån era förutsättningar och målsättningar – vare sig det handlar om att komma igång, implementera eller fördjupa förändringsarbetet i er verksamhet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Jämlikhet i samhälle och arbetsliv

Med inkluderande arbetsmetoder skapas arbetsplatser där människor ryms med sina erfarenheter, kompetenser och sin personlighet. Det gör arbetet meningsfullt och resultaten blir något att känna stolthet över.

Läs mer

Jämlikhet med fokus på barn och unga

Skapa en välkomnande och icke-diskriminerande verksamhet som stärker barn och unga. Med Amphis intersektionella perspektiv får ni verktygen ni behöver för att främja likabehandling och skapa en inkluderande miljö där alla kan växa.

Läs mer

Våld i nära relationer

Vi vet att arbetet med våld i nära relationer är en komplex uppgift. Med Amphi utvecklar ni era arbetsmetoder och gör det möjligt att erbjuda rätt stöd, anpassat till allas unika situation och livsvillkor.

Läs mer

Hedersrelaterat våld och förtryck

Fördjupa er i komplexiteten som omger hedersrelaterat våld och förtryck genom en lins av intersektionella och antirasistiska perspektiv. Amphi ger er möjligheten att utveckla ert arbetet för personer om är utsatta för våld och att…

Läs mer

Maktmedveten kommunikation

Granska er kommunikationsstrategi tillsammans med Amphi och tydliggör ni att ni står stadigt i er värdegrund. Genom att använda ett språk och bilder som inkluderar olika perspektiv, erfarenheter och identiteter, främjar ni jämlikhet och inkludering.

Läs mer

Maktmedveten produktion

Kraftfulla berättelser utmanar stereotyper, visar på möjliga visioner och får genomslag i alla rum. Med Amphi kan ni skapa berättelser som berör och engagerar och som förändrar hur människor ser sig själva och världen. 

Läs mer

Vår förändringsidé

Kunder

Vi samarbetar med

Filmfotografer

Scenografer

Skådespelare

Illustratörer

Regissörer

Animatörer

Språkkonsulter

Ljudtekniker

Forskare

Manusförfattare