Tjänster

Behöver ni förändring? Amphi rustar er med verktyg för att skapa inkluderande och hållbara arbetsplatser. Med kreativa metoder, forskning, fakta och inspiration, strävar vi efter att göra verksamheter inkluderande och icke-diskriminerande.

Vi ser till att kunskap etableras och lever kvar i er organisation. Vi stöttar er alltid utifrån era förutsättningar och målsättningar – vare sig det handlar om att komma igång, implementera eller fördjupa förändringsarbetet i er verksamhet.

Läs mer om våra tjänster

" />

Maktmedveten kommunikation

Normkritik
" />

Likabehandling i undervisning

Normkritik
" />

Våld i nära relationer

Våld i nära relation
" />

Kreativ utbildning

Medieproduktion
" />

Inkluderande verksamheter

Antirasism
" />

Handledning och utbildarstöd

Processledning

Vår förändringsidé

Aktuellt

Våra dörrar är öppna!

Efter flera månaders svett och slit har vi kunnat förvandla en tom källarlokal på Södermalm till en kreativ hub där berättelser får plats att spridas. Äntligen får vi chans att..

Antirasistiska perspektiv på våld

Amphi ser ett stort behov av att lyfta det antirasistiska perspektivet i arbetet med hedersrelaterat våld och förtryck, eftersom det på flera sätt saknas i såväl debatt och praktik.

Pris till viktig webbkurs

En riktigt uppskattad produktion som Amphi Studio varit involverad i, är utformningen av webbkursen ”Ökad upptäckt av våld”. Det är ett kunskapsmaterial som Amphi..

Kunder

Vi samarbetar med

Filmfotografer

Scenografer

Skådespelare

Illustratörer

Regissörer

Animatörer

Språkkonsulter

Ljudtekniker

Forskare

Manusförfattare