oktober 23, 2020

Verksamhetschef till Amphi!

Är du en ledare med förmåga att engagera och driva såväl dig själv som andra? Har du ett stort samhällsengagemang och ett brinnande intresse för ledarskap, organisatoriska frågor och verksamhetsutveckling? Vill du vara en del av ett företag som gör skillnad på riktigt? Amphi söker nu en Verksamhetschef!

Om tjänsten
Amphi har en vision om ett samhälle där människor kan leva och arbeta på jämlika villkor. Vi vill ge kunskap och verktyg till alla som jobbar för jämlikhet och inkludering.

Som Verksamhetschef har du en central roll i att tillsammans med dina medarbetare lyckas med just detta. Rollen är såväl bred som dynamisk där du ansvarar för personal, arbetsmiljö, verksamhetsstrategi och organisatoriska frågor. Med ett coachande och inkluderande ledarskap, stort engagemang samt ett genuint intresse för att förändra diskriminerande strukturer i samhället, skapar du förutsättningar för personalens och Amphis utveckling.

I dina arbetsuppgifter ingår:
· Personal- och ledaransvar för ett team om sex drivna Projektledare och Utbildare
· Att coacha medarbetarna utifrån ett situationsbaserat ledarskap, till exempel att agera bollplank kring sakfrågor och projektrelaterade utmaningar.
· Stödja medarbetare i planering och genomförande av uppdrag.
· Ansvara för det reguljära ledningsarbetet såsom arbetsmiljöarbetet, medarbetarsamtal, lönerevisionen och att hålla i återkommande möten
· Delta i det strategiska arbetet i ledningsgruppen
· Planera och genomför rekryteringinsatser
· Utforma och förankra verksamhetsdokument, såsom strategiska mål och rapporter

Vem söker vi?
Vi söker dig med samhällsengagemang och ett genuint intresse för att leda, utveckla och engagera både medarbetare och verksamhet. Ett av målen för Amphi är att fler ska få kunskap om antirasistiska och feministiska intersektionella perspektiv och få verktyg för att kunna förändra diskriminerande strukturer i sitt dagliga praktiska arbetet. Vi söker därför särskilt dig som har kunskap om och erfarenheter av hur diskriminerande strukturer, så som rasism, sexism, funkofobi, homofobi, transfobi med flera, påverkar människors vardag och samhället i stort.

Vi ser som krav att du har:
· Minst fem års erfarenhet av ledande roll med personalansvar
· Tidigare erfarenhet av och goda kunskaper i projektledning
· Djupgående kompetens och kunskap inom någon av Amphis sakfrågor, exempelvis antirasism, icke-diskriminering, våldsprevention, normkritiskt arbete och/eller våld i nära relationer.

För att lyckas och trivas i rollen är du förtroendeingivande, målinriktad, strukturerad och trygg i både dig själv och ledarskapet. Du upplevs därtill som inspirerande, tydlig, handlingskraftig samt med en förmåga att växla mellan operationell och strategisk nivå i arbetet. Då Amphi har en platt organisationsstruktur med en kultur som präglas av öppenhet och medbestämmande, är du även inkluderande samt transparent i ditt ledarskap. Naturligtvis är du också starkt motiverad att bidra till Amphis målbild att göra verksamheter mer inkluderande och icke-diskriminerande!

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Anställningsform: Anställning hos Amphi. Tillsvidare, heltid
Placering: Stockholm

Jag är intresserad! Hur kommer jag till nästa steg? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Klicka här för att komma direkt till ansökningen. Notera att Novare ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!