Amphis nyheter

Boka Amphi Studio för din nästa produktion!

mars 7, 2022

Efter flera månaders svett och slit har vi kunnat förvandla en tom källarlokal på Södermalm till en kreativ hub där berättelser får plats att spridas. Äntligen får vi chans att prata mer om studion och varför vi nu ökar satsningen på att producera mer kreativt innehåll.

Det har länge varit en tanke i bakhuvudet att kunna förverkliga berättelser på våra egna villkor. Att arbeta ännu närmare uppdragsgivare och att kunna ta till en större bredd när det kommer till normkritisk storytelling. Även om vi alltid gjort det, på ett eller annat sätt, ger Amphi Studio oss friheten att vara framåtsträvande tillsammans med våra uppdragsgivare.

– Det som får Amphi Studio att sticka ut från mängden är nog vår förmåga att kombinera produktionsteknisk färdighet med en god förståelse för norm- och maktkritisk berättelseteknik. Det är ofta ”antingen eller” hos andra produktionsstudios, men hos oss får du båda delarna, säger Debhora Vega, filmproducent på Amphi.

En studio för kreativa möten och produktioner

Med en alldeles egen produktionsstudio kan vi ge liv åt fler produktioner, se till att representationen bakom och framför kameran är något vi kan stå för och jobba mer med vårt eget och andras kreativa content. Det betyder också att vi kan erbjuda fler tjänster som möter våra uppdragsgivares behov eller önskemål.

Sen vi officiellt öppnade dörrarna till Amphi Studio har vi bland annat livesänt lanseringar, spelat in intervjufilmer till webbutbildning, fotograferat till stor kampanj och använt studion för flera olika workshops på olika teman. Hos oss går det att få till både storslagna produktioner och avskalade uppdrag – där vi oavsett storlek på projekt erbjuder teknisk och kreativ assistans.

Vill se fler exempel på vad studion har att erbjuda? Ta en rundtur på vår Instagram och hälsa på på amphistudio.se

Vill du ha hjälp och ny kunskap?

Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta info@amphi.se

Läs mer

Webbkurs om upptäckt av våld belönas med Svenska Jämställdhetspriset

Uppdrag om makt och bias för offentliga verksamheter